Autopalvelu Parkkila Oy

Autopalvelu Parkkila Oy on Ylivieskalainen Mercedes-Benz-henkilö- ja pakettiautoihin erikoistunut autokorjaamo, purkamo, varaosamyymälä ja autoliike. Huollamme ja korjaamme myös muita merkkejä, mutta pääpaino (n. 90%) suuntautuu Mercedes-benz-autojen huoltoihin ja korjauksiin yli 20 vuoden kokemuksella. Varastossa myös kattava valikoima uusia MB-varaosia.

Lisäksi myymme laatuluokiteltuja takuupurkuosia jatkuvasti laajentuvasta valikoimasta verkkokaupassamme. Kalustovalikoimamme pääpaino on 2005>>  vuosimallien autoissa. Toimitukset onnistuvat ympäri Suomen ja tarvittaessa ulkomaillekin – myös osamaksulla ja rahoituksella.

DSC_0826

Olemme myös Suomen autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste. Teemme käytöstä poistettaville autoille romutustodistukset ja kierrätämme ne vastuullisesti. Otamme vastaan kaikki merkit ja noudamme myös autot tarvittaessa lähialueilta kierrätykseen.

Huollot, korjaukset ja varaosat onnistuu ostaa meiltä myös laskulla/osamaksulla (innovoice). Yrityksemme kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen joten kaupanteko kanssamme on turvallista ja luotettavaa

DSC_0852

Yrityksen päätoimien lisänä on myös pienimuotoista MB-henkilö- ja pakettiautojen osto- ja myyntitoimintaa. Tuomme merkkiliikkeistä valikoituja mersuja Saksasta. Ostamme myös mersuja purkuun lähikunnista ja tarvittaessa kauempaakin.