Autohuolto

Autohuoltomme pääpaino suuntautuu Mercedes-Benz-autojen huoltoihin ja korjauksiin, mutta huollamme ja korjaamme toki muitakin merkkejä. Meillä on käytössämme mm. runsas valikoima erilaisia MB-erikoistyökaluja laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi, diagnoositesteri, ilmastointihuoltolaitteet , huoltoluvat ja -pätevyydet  (myös uudemmalle kylmäaineelle 1234yf ), 3D Hunter 4-pyöräsuuntauslaitteet, rengaskoneet ym. Varastossa myös kattava valikoima uusia MB-varaosia.

Viallisen auton nouto korjattavaksi onnistuu tarvittaessa, meillä on sopimukset eri hinausliikkeiden kanssa joten voimme hoitaa autosi noudon korjaamollemme puolestasi. Lisäksi mahdollisuus vuokrata huollon sijaisauto ja ”kauppakasseja” joilla pääset asioille. Huollot, korjaukset ja varaosat onnistuu ostaa meiltä myös laskulla/ osamaksulla (innovoice).

Varaa aika autollesi

Varaa aika autosi huollolle tai korjaukselle puhelimitse numerosta 0207558622 tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Auton haku meille lähialueilta onnistuu tarvittaessa myös hinausautolla.